Pages

Friday, October 10, 2014



Assalammualaikum

ya ALLAH, lama nyeeee x bersiaran kat blog..Terlalu busy, busy memikirkan kehidupan..hihi
Sebenarnya Hasnida dah jadi Art Teacher..Teacher Aida name diberi..haha. n then skrg ade tmbhn kerja sebagai businesswoman..alahai kecil-kecilan sajo.;)..Oklah, nak taip pnjg2 dah x pandai..
kita terus straight to point je la ye.. nak citer sikit sebahagian dari produk yg Hasnida jual ..=)

                                                                        CATALYST

Jom bersuai kenal dengan produk-produk keluaran Catalyst =)



VCO Softgel (Kapsul) - HOT PRODUCT! 

60 biji per botol
Semenanjung Malaysia, Sabah/Sarawak: : RM 39.90
 

100% natural ingredients.100% minyak kelapa dara.100% HALAL.100% keluaran bumiputera ISLAM.Selamat, tiada penggunaan bahan kimia dan haba dalam proses penghasilan. di kotak vco ada cop buatan Malaysia 

Kebaikan VCO/Minyak Kelapa Dara:
 
• Menyediakan nutrisi penting yang diperlukan untuk kesihatan yang baik
• Menyediakan sumber tenaga segera
• Meningkatkan sistem kekebalan tubuh
• Menyokong fungsi metabolisme yang sihat
• Mengawal berat badan
• Meningkatkan pencernaan dan penyerapan nutrisi
• Membantu mengurangkan kolesterol tidak sihat (LDL) & meningkatkan kolesterol yang sihat (HDL)
• Membantu kulit tetap lembut dan halus
• Membantu mencegah penuaan awal dan kerutan pada kulit
• Membantu melindungi daripada kanser kulit dan cacat yang lain
• Membantu mengekalkan fungsi tiroid sihat
• Membantu mengawal diabetes; membantu mengatur gula darah
• Mengurangkan risiko penyakit aterosklerosis dan jantung
• Mengurangkan risiko kanser dan keadaan degeneratif lain
• Membantu mencegah osteoporosis

KHASIAT TAMBAHAN VCO :-


- Melembut dan melicinkan kulit.
- Membantu mengawal berat badan yang berlebihan.
- Menghilangkan parut jerawat dan stretchmark bagi wanita yg hamil
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawt,berminyak @ kering.
- Memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Mengurangkan risiko kanser
- Jerawat cepat susut
- Sistem penghadaman lebih baik
- Untuk kesuburan
- Mengurangkan rasa sengugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur
- Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
- Mengurangkan keadaan mudah lapar
- Mengurangkan kandungan lemak badan
- Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
- Mempercepatkan penggantian sel-sel mati dengan yang baru
- Mengurangkan kadar kolestrol








VCO Pure Oil (Liquid)

150ml per botol

Semenanjung Malaysia, Sabah/Sarawak: : RM 39.90


Sama fungsi dengan VCO Softgel cuma bentuk je berlainan.Extra kelebihan die boleh guna sebagai mask/sapuan ke kulit wajah seminggu 2,3 kali waktu malam sebelum masuk tidur.  Juga boleh dijadikan sebagai make up remover .Nak pakai utk lebatkan n lembutkan rambut pun ok.. =)



Collagen Premium - HOT PRODUCT!


15 sachets per kotak

Semenanjung Malaysia, :Sabah/Sarawak : RM59.90

Catalyst Collagen

• membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthriti
• mengatasi masalh kulit kusam, kering dan berkedut
• membantu melicinkan tumit merekah & kuku malap
• menyuburkan rambut agar kelihatan lebat & berkilau
• membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu2 tubuh ketahap maksima
• Mengurangkan Pigmentasi/ Bekas2 Hitam / Jeragat di Muka
• Meningkatkan Kadar Kelembapan dalam Kulit
• Mengurangkan Garis-garis Halus dan Tanda2 Penuaan
• Melicinkan dan Menggebukan Kulit
• Membuat Kulit / Tona Wajah Sekata
• Mengembalikan Bentuk Badan & Struktur Tubuh
• Mencerahkan kulit dari dalam dan menghilangkan pigmentasi

Kesan mengamalkan Collagen Catalyst
• kulit tidak akan berminyak
• dapat mengurangkan masalah jerawat (akan hilang)
• mengurangkan parut pada kulit
• badan akan rasa lebih cergas & bertenaga
• minda lebih cergas & pergerakan anggota badan tubuh menjadi lebih lancar
 
 
 
 
Sebenarnya CATALYST ADA MACAM2 LAGI PRODUK, tapi yg ready stock 3 items atas ni..TERSANGATTTT LA HOT SELLING uolls ^_^.

produk catalyst yg lain2 boleh pre-order..nnti boleh Hasnida ambilkan stok..=)


cth produk Catalyst yg lain :
 
 
 


























Ha, macam2 kan?Produk2 Catalyst mmg best..Dengan harga serendah RM39.90 anda dah boleh tampil sihat n cantik ..paling hot item tentunya VCO (virgin coconut oil) catalyst..mmg diakui ramai keberkesanan vco..

alhamdulillah sgt2 happy bile dpt share kebaikan n khasiat vco pd ramai org..benda baik perlu dikongsi.. Jom cantik n sihat dgn catalyst..







tq sudi baca! =)

Hasnida Abdullah
Authorized Catalyst Agent

1 comment: