Pages

Friday, November 9, 2012

Mustard style.

Assalammualaikum!

How's ur day?Hope everything ok.Lama tak mencurah bakti menulis di blog picisan ni.So, hari ni nak merepek kejap.hewhewhew.

Each person have their own favourite colour right?And maybe more than 1 colour =).Me too!Red is my most favourite colour.Ntah apa la yg membuat hati ni membuak2 semangat bila tengok items yg berwarna merah2 ni.Rasa best ada warna merah.Of course that my passion.kadang2 kalau nak buat design project mesti nak selit2 warna merah.Haruslah..heee..

Terbaru ni macam tertarik tengok 1 lagi colour ni..Mustard colour..warna ni macam warna tanah,ala2 colour oren campur kuning campur coklat..waahhh!!..Kalau utk warna merah lebih tertarik pada barang2,tapi utk warna mustard ni mcm nampak cool + bergaya utk fashion.Jom kita cuci mate tengok2 fashion items yg berwarna mustard.Semua gigih copy dari google images..cekidauutt..




Ya ampun...nak semua boleh??tapi seluar tu over ketat je,,ce longgarkan sikit...haha.just kidding..
























Oh ye lupa pulak nak cerita,mustard colour ni sesuai utk semua warna kulit taw termasuk la utk kulit hitam manis..dari x ceria terus jadi ceria..Awwww!!..Mustard colour ni cantik kan?Boleh matching dengan warna lain especially warna navy blue.Korang bayangkan kalau pakai jeans warna navy blue dengan baju warna mustard.Cantik tu ..nampak classic kombinasi warna tu kan?(as my own opinion).




bestnya..give it to me please...


Walaupun hanya ada 1 item warna mustard je yg kita pakai (sebagai contoh jeans anda je warna mustard yg lain x) pasti nampak bertambah2 ceria je hari anda.Cewaaaahhh..Utk aksesori lain pun boleh..Cool.Cubalah!Pasti anda akan nampak lain..dan sudah tentu akan ada yg menoleh pada anda beberapa kali lantas berkata ''cool la u hari ni''..(haha saje je)..




which one u prefer??like it??me too ^_^

p/s: Ok.lepas ni kena la ada 1 koleksi warna ni (sambil check purse and kira bajet bulan ni)hewhewhew =)

No comments:

Post a Comment