Pages

Wednesday, June 27, 2012

alhamdulillah..lepas 1 hal..


Assalammualaikum!

Hehe..mcm mungkir janji je ni..kate ari tu nak post entry baru after settle sumer benda kan?..tapi jari ni x menahan nak menaip gak..ish..

Actually, baru beberape jam yg lepas settle 1 hal..exam for LAR 674, Professional
Practice..teheee..alhamdulillah, akhirnye exam fever dah tamat..syukran2..penat lelah utk 1 sem for the subject akhirnye terluah kat answer booklet tadi..harap2 resultnye nanti mampu buat diri ni tersenyum..senyum sikit pun xpe, janji senyum ^_^.


Settle 1 hal, tapi masih ade lagi yg tinggal :-

1) Assignment TENDER
2) Assignment PRO. PRACT..(eh ade lagi tu??)
3) Draft TESIS (chapter 3,4,5)
4) Absolutely FINAL YEAR PROJECT STUDIO 08 yg susah gillerrrrrrr..
5) Exam MUET (O_o baru la terkial2 nak amik ye)
6)Exam motor (smpai kesudah x settle2 lagi)

perghhhh,memang layan abis la..byk lagi rupenye keje...Sabar2..T_T





Saturday, June 23, 2012

The current story

Assalammualaikum..

Lame dah x bukak blog..apatah lagi nak update post baru...Actually, byk sebenarnye nak berkongsi citer kat dlm ni tapi coz terlampau padat sgt mase yg ade x mampu la nk update..dlm kepale ni mcm2 ade story , sedih + gembira + muram + riang n mcm2 lg...tapi sori x terluah..next time pas abis sumer final projek n exam,kite pulun abis2 ye update blog.heee...

Anyway, blog ni dah berwajah baru..bertukar mood, ala2 dark brown gitu..saje bagi fresh skit..=)
And then , x lupe nak letak muke skit kat bwh..haha



* ni gambar khas nk masukkan kat slide bdk2 akhir semester 08..utk dinner department..kekonon nye hepi, senyum lebar..dlm hati hanya Allah yg tahu..semoga berjaya grad la ye sem ni..kang x pasal2  malu sebab dah tayang kat bdk2 junior..hehe


^_^..semoga berjumpe lgi next entry ok.