Pages

Tuesday, February 14, 2012

BROS CRYSTAL PLUS...C.O.O.L !!

Sekarang ni,cuaca agak PANAS kan? Mungkin sebab awal tahun, so secara automatik nye cuaca kat negara kita ni akan jadi lebih panas tahap menyengat dan lebih hangat drpd biasa.Kalau duduk lame2 kat luar tu,boleh terbakar kulit...OH,TIDAK!!... so dlm keadaan cuaca yg panas mcm ni kena la banyak2 minum air kosong ye kwn2 ^_^..sebagai langkah elakkan dehidrasi..

Bercakap pasal air,baru2 ni BROS, jenama botol terkenal kat Malaysia (wah,i’m proud to hear it) lancarkn siri botol baru sempena ‘Artist Series’.Siri botol baru ni diberi name Bros Crystal Plus- koleksi botol air yang memaparkan kerja2 tujuh org pelukis bebas tempatan.Perghhh,memang terbaik la hasil kerja diorang. Tema keseluruhan utk design botol2 air edisi terhad tu adalah AIR,name pun nak reka botol AIR kan?hehe..7 org pelukis tu perlu hasilkan reka bentuk yg menarik dan tentunya lain dari yg lain..macam2 rekaan leh tengok,dari yg comel giler kpd yg pelik giler..Tapi yg pastinye MENARIK giler.




ART in every DROP.perghh...ayat die pun dah wat rse teruja, blum tengok botol air ni real2 lagi..ehehe



Ni la senarai 7 pelukis tempatan yg telah hasilkan botol air yg stailo-mailo kat atas tu...talented artists.


Dengan 8 reka bentuk funky untuk dibeli, botol2 Bros Siri Artist ni berharga RM17.90 setiap satu. Korang boleh dapat kn botol2 tu dalam saiz 550ml atau 750ml di semua kedai utama yg ade jual botol air ni.Ha,cube cari sampai dapat.

So,ape lagi?Grab la satu..comey2 je kn..kalau pakai ni gerenti rase cool je bawak ke  hulu ke hilir apatah lagi bile minum air nye nanti..hehe..Dan objektif utama BROS adalah utk lebih menggalakkn masyarakat Malaysia ni kekal sihat dgn minum air dgn secukupnye.Kan bagus tu?..Lagi pun byk faedah taw pakai botol air jenis mcm ni sbb ianya ternyata lebih selamat digunakan berbanding pakai botol air mineral yg biasa.

Utk tinjau maklumat lanjut ttg produk keluaran BROS NI, sila la jenguk : http://www.bros.com.my/
...Kat situ mcm2 rekaan botol air leh tengok.Semua comey2.JOM.






                                                  
                                                   i prefer to choose this one ; Grumpy.What about u?..^_^

2 comments:

  1. Wah!! Cantik tu.... stylo.... tapi aku bwk air pi keje pakai tupperware air biasa je....

    beli kat 99 speedmart...

    kakakakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. stylo kan?..tukar la plak,beli yg ade gmbr bear tu..mesti pastu org2 sekeliling kate comeyyyyy nyerrr tuan punye botol air ni..hahahaha

      Delete