Pages

Wednesday, November 30, 2011

C I N T A A X F A R & A Z M I L


Weddings are amazing. Every single one.Wedding is wonderful..love is life..so it is a wonderful life yeahh.. =)..

Last week i attend my cousin punye wedding...Axfar Hanis..theme yg dipilih ala-ala kaler purple + pink + maroon...sgt lembut and i like it!..so pemilihan baju aku ke sane tentunye kaler purple..hehe..

I’ve decided together with my siblings... bertolak ke Tmn Dato’ Harun dan sampai kire2 pkul 11.30 pagi..mase tu org x ramai lg..lepas letak hadiah n bersalam2 ngan sedara mara n kak anis a.k.a pengantin  kami pun tuju ke bawah..kat pelamin..wah aku yg teruja bab2 org kawin ni mmg sgt excited la tgk dekorasi yg dibuat..Semua benda eventhough langsir khemah pon aku nk snap gmbrnye..haha

Dari ape yg aku bace dri blog kak anis,die n husband wat segala item utk wedding diorang secara minimalis.. guna brg yg boleh dikatekn buat sendiri tanpa keluarkan bajet yg terlalu besar..ok la tu kan.. jiwa seni beb..oh lupe nk ckp,kedua2 pengantin merupakan bekas pelajar art & design UiTM Shah Alam..1 jurusan..org2 jiwa seni mmg begitu beb..samela ngan aku n...simply better..less is more..n mcm2 lg perumpamaan yg menunjukkan kami yg berjiwa seni adalh orang yg berjiwa halus..hehehe..

Ok2,sebelum membebel pnjg lg tgkla gambar2 kat bawah ni...enjoy!=)



                                         



                                       side decoration ...nice =)



                     tempat pengantin baru berposing a.k.a pelamin


                                        lovely cupcakes



                                 road banner n goody bag



                                              bride signage



                       kek yang siap sedia utk dipotong..nyum nyumm




 Antara tetamu yang hadir..mase ni lum tengah hari lagi..ape yg makcik2 tu makan ea?jom usha..



                                                                 

                                O_o...sedapnyerrr...jemput makan ye =)





                  Posing jap..ni ngan my sis,Kak Nor


kitorang adik-beradik punyela lame giler duduk kat meja tetamu tu...pas mkn cendol,makan plak nasi..dah abis nasi tu makan plak sup bakso...wahhh memang terbaikla MAKAN,MAKAN dan MAKAN..hoho...


 dekorasi kat meja tetamu..ni la kad jemputan pengantin...cantik kn?..kad ni kak anis la yang wat sendiri..cool bukan bile gmbar kite jadi versi kartun?..sgt2 sweet...pastu siap ade frame utk doa2 pilihan dan tentunya bunga ros perlu ade skali..CANTIK  =).

             

ok2,meh kite tengok PENGANTIN yang real plak..


 ha, ni la pengantinnye....presenting here...  AZMIL & AXFAR HANIS...same cantik same padan =)









ALHAMDULILLAH,akhirnya kak anis selamat menjadi isteri kepada sweet heart die,Azmil..semoga ikatan indah ini akan berkekalan sampai bila2..doa kami agar kebahagiaan akan mengiringi perjalanan hidup kalian berdua..semoga kelak akan beroleh zuriat2 yang comel2, soleh dan solehah...selamat menjalani kehidupan baru dengan penuh barakah dari Allah S.W.T..Amin ya rabbal alamin..=)



            SELAMAT PENGANTIN BARU AZMIL & AXFAR





ok yang ni iklan sebentar,sape2 yang berminat nak tempah kad kawin mcm yg dah di show off di atas tadi sila la like fanpage facebook kak Anis punye design..=)


kindly,click and like this page :


                                                            Axfar PurpleMustard


                                       thank u so much ^_^











 errr, yang TUAN PUNYE BLOG ni bile lagi nk langsung??diulangi,BILE LAGI??.






maaf.
sila tggu 10 tahun lagi..sekian.

No comments:

Post a Comment