Pages

Wednesday, September 28, 2011

i wish..

assalammualaikum w.b.t

yeah!!sudah masuk minggu ke 12....yahoooo...minggu ni last..yes!!..pasni aku leh berlari2 anak dlm umah smbil menyanyi2 riang...ok,jumaat ni mkn segala ape yg ade kat umah,sabtu ni jln2 pi cuci poket  n purse,ahad plak lepak2 ngan kucing2 jiran yg dtg menyinggah kat umah,isnin hingga jumaat bukak facebook ,update blok smbil bace2 blok org2 yg best,download lagu best ,kire nye beronline sampai lebam...hahahhaha.....ok,aku sedang bahagia (sambil senyum sampai ke dahi).....


           
                                   
                                                             .it soooooooooooo happy =)


                                                                               
















 

                                                                   







                                                                   ehh!! copp....12 ke??



12??berangan la sgt..baru minggu ke 3 cik kak oi..ingat jam n hari akn lari laju2 mcm watson nyambek??...suka suki ko je kan?..


emm,ok aku paham..jgn la marah...huuuu

ok,berbalik pade situasi sebenar....
a true story...lately ni,rasa mcm2 feeling..entahla,tekanan x la..praktikal x tight sgt mase ..abis kul 6 terus aku cabut...haha..
maybe sebab aku rase sunyi kot,,,rindula kat kg..rindu kat mak abah..rindu kat adik beradik..rindu kat kawan2...rase nk balik je n then terbongkang depan tv sambil mkn cekedis...ohh indahnya..

tapi,tu berangan jela kn.. at least 4 months lg la..lambat lg..bkn jew lambat lg tpi memang lambat sgt2..kire hari yg nak abis ni pakai jari tgn + jari kaki pun x cukup taw x?..aduhhaiii...ce cuba trime kenyataan..ce cuba...ce cuba....




*aiyakkk,lu mau pikir2 psl itu belangan knapa?..lama lg lorr...lu ingat lu sudah pandai punya olang ka?..lu ingat lu sudah pass semua lintangan ni ka?..aiyakkk,lu muda lagi maa manyak lg lu kene tempuh cabalan yg akn dtg ..lu ingat sama ni punya pelumpamaan..*

                                  


                            


                             *    ''lu langsi sama itu landscape architecture punya bidang, lu mati''...  *




----kembali mengadap ofis tercinta, autocad,sketchup,pc,laptop dell sendiri,,teman pejabat dan kedai mamak al-ali kat bwh ofis-------------------------

anda paham kan macam mane perasaan saya sekarang????...-__-