Pages

Thursday, January 20, 2011

Biasa la perempuan dengan kasut.eheh!

Ari ni mcm2 aku rase....sedih,susah hati,tawar hati,makan hati,dan semua nye berkaitan ngan HATI....geli hati bile plak nk rase???...hmm,aku akui aku ni individu yg susah sgt nk pikir POSITIF...asyik nk pikir NEGATIF je...aduhaaiiiii.....org kate x baik mcm 2..leh effect kat kesihatan kita.....(ye kwn2,betul2)...

sebenarnya mcm2 bnde masuk dlm kpale ni...sumbat sumbat smpai nk terkeluar..haisshh...TOLONGLA...PLEASE jadi matured sikit cayang oii (mat pijie ckp)... bf aku 2 ade die ckp aku ni x matured???...(=_='')...baiklah,saya terima 2 sumer sbgai teguran.Nangis.

saya bukan x matured cume sy ni kurang si maturedkn,,..hehe..sbnrnye aku cuba untk hadapi sgala masalah dengan tenang..setenang air di kali,setenang angin di fraser hill,setenang rumah di kampung aku....tapi............................setiap kali aku cuba mesti aku gagal...mesti aku akan lalu 180 darjah pusing blik pikirkan masalah 2 sumer....AAARRGGGGHHHHH...tension tension...hentak kpale kat dinding,HUH padan muka.

Maka,pada 1 ari yg lalu aku cuba untk menggembirakan ati aku yg penuh lara ni...selepas berkecil ati akibat dinding menghentak kpale aku.ADOI!...





hahahaha....ni la ubat aku...setelah lme berduka lara..aku cuba enjoykn diri...huhu..sedey ayat...
dah dah..ape plak tukar mood..~_~....hm,utk si biru ni aku beli dgn harga rm49 kat bata SACC MALL...tempat dekat,so senang skit..hehe...walaupun bkn si biru ni yg aku puja,tapi at least ia mampu mbuat aku tersenyum simpul sorang2 (bikin hati hepi sikit la)..hehe =),,nk jln2 leh pakai si biru ni...





hehe..yg ni plak si pinky..hoho..ni sume gara2 dinner punye psl...beli  last minutes plak 2....aku sbnrnye high heel ni agak kurang bminat sgt...sakit kaki je pkai lme2....(hm,sebenarnye asyik kaki tegeliat je klu pakai tinggi ni)...aku ni bkn nye feminin sgt,,,ahahhaahahahhahah....gelak tahan malu...aku beli yg ni murah gak la rm 35.....jenama x ingt la plak...nnti aku belek blik ye..

so,sem ni aku x bwk si pinky yg seksi ni...erkk,seksi ke die ni?...bknnye pkai sgt pun...stakat ni simpan cntik2 dlm kotak kat umah....(jgn abah aku bakar sudah la)...dok diam2 tau dlm kotak 2...sy syg kamu si pinky..hehe

p/s : sem ni dinner sy pakai kasut ni balik..hoho

so,aku dpt simpulkn bahawa shopping kasut leh jadi terapi aku utk merelease tension kpale aku ni....agr x slalu serabut ngan mcm2 mslh...tpi bhaya gak klu over sgt kn...hehe...patut la kak nor byk koleksi kasut...(=_='')

tapi kn btl gak kate mat pijie aku...''sayang,jgn tension sgt...be positif ye...kite manusia x akan lari dari masalah...kite harus hadapi gak...cume cara kite hadapi mslh 2 yg penting...jgn tension2 lg ye.....''
BAIK!!!..kite enjoy....=)

Sunday, January 16, 2011

aiseh...

emm...x leh tido...tolong tolong~~~~~~~~~~~~~(T_T)...
aku ade imsomnia ke??emm..btl ke aku tulis 2?........s.e.r.a.b.u.t
last2 aku dgr bunyi azan suboh...


hadoiiiiiiiii...japg studio..camne ni?,,,emm mate mate....nangis.

Friday, January 14, 2011

sejukk...seeeejuuukkkk......

MALAM NI BRAPE DARJAH CELCIUS ea.??...heheehehe..sejarah lps berulang lg...kali ni part 6 mjllnkan tugas sprti biase ye...(eemmm,bkn part 5 yg patut take over ke?)..btw,mlm ni aku sbgai senior yg bertauliah cewah,tunjuk muka sikit..join2 skali.._walaupun muka aku x la overframe...(aku mmg LOW PROFILE OK)~~maap..=_=''...majlis di handle oleh 2 org MC yg super best -pd hemat aku-..sape lg klu bkn ENCIK DENT & CIK ELIN 




both of u best..pasni apply jdi mc utk anugerah skrin ea..hehe.



Pas abis doa pembuka majlis...maka bermula acara GAME MESRA JUNIOR ...hehe...btw,sblm ni ade sesetengah nye dah ade nick name masing2...so panggil ikut nme 2,SENANG INGAT...(apsal time aku dlu xde??cis,,,klu x dh lame aku glamer huh...)..first,diorang kne wat persembahan by part...haaaa,,kat sini yg aku nk geram ni...part 4...part 4...awat la korang ni x wat prepare awl2???,,,take long time bebeh..lme giler tggu korang nk present  korg pnye performance..last2,dok wat mesyuarat tingkap kat situ plak..kitorg ni terpacak la tggu,,,,haissshhh...ehem,x pa la..nsib bek korang wat gak lastly..klu x PAK CIK CELCOM nk mengamuk dah...=_='',,jgn mcm 2 ye adik2,,,BE SPORTING ea..




 Aku paling x lupe persembahan buletin 6 pagi ...hahahaah...''o''...gelak sakan kot..lg2 PAK LEBAI part 1 tu..aduhai ko slh bidang kot..leh join raja lawak klu rase2 mls dh nk wat design nnti...hahahaha..gelak sakan.-nangis-

KAMI NAK BERPOSING PLAK.....

      Kak Hanis yg cun...model tangga Fspu..

                 Celcom yg rase diri die ganas ala2 genji crow zero =_=''...

        Model2 lain yang masih mampu memberikan
   senyuman menawan...terima kasih
         

                                                                ...ni KAMI la...huhu

berposing sambil menunggu junior2 disiram...SEEEEEEEJJUUKKKKKKK...ha,2 la keje senior (lelaki)..bkn ragging tapi membimbing....hehe...last xtvt mlm 2...kpada junior2,SELAMAT DATANG KE DUNIA SENIBINA LANDSKAP................=)....korang klu ade pape pasni nk rujuk pd senior,silakan datang..kami sedia membantu ape yg patut....wah promote...hehe...ENJOY.

Thursday, January 13, 2011

salam,,,,

Assalammualaikum....first time kot...nawaitu dlm hati ni dh lame...membuak2 nk terkeluar dh..FINALLY....aku pun sempurnakan lah niat aku ni...hehe...i'm now become a BLOGGER..yeahh!!!...suke2 :)....
First time tahu psl blog since sy tgk citer Impian Sunsilk.Mase tu yg berlakon wtk utama nye Diana Amir..dlm citer sy tgk die selalu taip sesuatu kat laptop die..rupe2nye BLOG..hahaha.agak ketinggalan ye sy di situ.hihii.

Oklah,dah settle buat blog ^_^.Hopefully, boleh taip mcm2 entry kat sini nanti..